Leskisen Ollilla on 10 vuoden kokemus Lidlistä: ”Oikealla asenteella pääsee vaikka kuinka pitkälle”

 

– Kyllä työporukka on yksi suurin syy miksi olen viihtynyt täällä jo näin kauan.

Näin toteaa 10 vuotta Lidlillä työskennellyt Olli Leskinen. Hänen kanssaan jutellessa työkaverit ja hyvä yhteishenki pulpahtaa esiin monta kertaa.

Tällä hetkellä Leskinen työskentelee Janakkalan jakelukeskuksessa Hämeenlinnan kupeessa, mutta reissaa myös Lidlin pääkonttorin ja Järvenpäähän valmistuvan uuden jakelukeskuksen väliä. Leskinen on yksi niistä lidliläisistä, joka osallistuu Lidlin kolmannen ja suurimman jakelukeskuksen avaukseen syksyllä.

Leskisen työura Lidlissä alkoi Laukaan jakelukeskuksessa kesällä 2008.

Siellä oli muutama kaveri jo entuudestaan töissä ja olin kuullut, että jakelukeskus on ihan hyvä duunipaikka, Leskinen muistelee.

 

 

Se kesä venyikin kymmeneksi vuodeksi. Näiden vuosien aikana Leskinen on ehtinyt myös valmistua logistiikkainsinööriksi, mutta työ Lidlillä on kulkenut sujuvasti mukana.

Kymmeneen vuoteen on mahtunut monenlaista. Työkavereiden lisäksi toinen syy, miksi hän ei ole haikaillut muualle töihin, on monipuolisuus. Suuressa jakelukeskuksessa on tarjolla laajasti työtehtäviä.

Olen ollut ihan perus keräilyssä ja lähtevän tavaran osastolla, lisäksi tein yhdessä vaiheessa myös yövuoroja.

Lidlin jakelukeskuksessa on aina muutama yöpäivystäjä, joka huolehtii muun muassa ajojärjestelyistä.

Että oikeat tavarat liikkuvat oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, Leskinen selventää.

Ollilla oli myös mahdollisuus edetä melko nopeasti urallaan. Leskiselle tarjottiin muutaman työvuoden jälkeen mahdollisuutta ryhtyä ryhmäpäälliköksi. Lidlillä esimieheksi siirtyvät saavat kattavan koulutuksen.

Alan koulutus ei ole välttämätön täällä. Oikea asenne ja halu tehdä työnsä hyvin vie jo pitkälle.